Vent venligst ...


Loading...

Installation i Zen Cart

Betalingsmodul til Zen Cart

Med ePays gratis betalingsmodul til Zen Cart er det nemt at modtage kortbetalinger i din webshop.


Vi har gjort det let at installere og bruge vores modul – dermed kan du koncentrere dig om at drive virksomhed.


Hent modulet, og følg guidens 4 trin, så kan du tage imod betalingskort!

1. Lav en ePay-konto

Du skal have en testkonto ved ePay, inden du kan installere betalingsmodulet til Zen Cart. Det er helt gratis og tager få minutter. Når kontoen er lavet, får du et test-forretningsnummer, som du skal bruge til at teste modulet.

Lav en testkonto ved ePay her


På trin to under ”Evt. kommentar” skal du skrive, at du vil have en testkonto. Du kan se bort fra priser i guiden.

Når du har prøvet betalingsmodulet og er klar til at modtage rigtige betalinger, giver du ePay besked om det, og så opgraderer vi din testkonto til en produktionskonto. Så behøver du ikke oprette en ny konto til den tid.

2. Installer ePays betalingsmodul i Zen Cart

OBS: Husk at tage backup af dit website, inden du installerer modulet!

Hent modulet, og gem filen på din computer.

Hent ePays betalingsmodul

Pak indholdet ud.

Kopier indholdet fra mappen catalog til din Zen Cart-installation, og overskriv de eksisterende filer.

Bemærk, at ePay-modulet indeholder modificerede versioner af standardfiler i Zen Cart. Hvis du har foretaget ændringer i filerne, skal disse ændringer flettes med filerne fra ePay-modulet. Det kræver dog lidt teknisk indsigt i Zen Cart. Du kan læse, hvilke filer du skal rette i, her.

Log ind i din Zen Cart-administration på http://dinurl/admin, og gå til menuen Modules -> Payment, som billede 1 viser.

Klik på ”ePay” i oversigten, og tryk på knappen 'Install' ude til højre.

ePays betalingsmodul er nu installeret, og dit skærmbillede bør se ud som billede 2 nedenunder.

3. Aktiver ePays betalingsmodul i Zen Cart

Inden du kan bruge betalingsmodulet, skal det aktiveres.

Tryk på knappen ’Edit’ ud for ePay-modulet i din Zen Cart-administration under menuen Modules -> Payment.

Ved ”Enabled” vælger du True for at aktivere modulet.

Du skal vælge en værdi ved felterne ”Order status” og ”New order status”. Zen Cart skal bruge værdierne til at differentiere mellem betalte og ikke-betalte ordrer. Da det er vigtigt at angive en anden værdi end default, er de som standard sat til Pending (order status) og Processing (new order status).

I feltet ”Merchant number” skal du skrive dit forretningsnummer. Det har du fået af ePay og er enten et test- eller produktionsforretningsnummer.

Husk at angive, hvilke betalingstyper din kunde skal kunne betale med. Det gør du under Payment options integrated payment form. Det kræver en separat aftale for hver betalingstype.

Tryk på knappen ’Update’ i bunden af siden for at gemme indstillingerne.

4. Test betalingsmodulet

Domænet, som du tester fra, skal oprettes inde i din ePay-administration under Indstillinger -> Betalingssystemet. Hvis du ikke har oprettet det, vil ePay ikke kunne åbne betalingsvinduet og præsentere det for dine kunder.

For at teste betalingsmodulet skal du lave et almindeligt køb på siden. På checkout-siden vælger du ”Pay with your credit card (ePay)” (se billede 3) og trykker videre til næste side.

Her skal du godkende din ordre, hvorefter du bliver sendt til betalingssiden. Nedenfor kan du se eksempler på betalingsvinduet som pop-up (se billede 4) og betalingsvinduet, når det er integreret i dit website (se billede 5). Du vælger mellem de to med indstillingen Window state.

I toppen af betalingsvinduet kan du indsætte eget logo og virksomhedsoplysninger. Det gør du på din ePay-administration under Indstillinger -> Betalingsvinduet.

Dine kunder kan betale med de betalingstyper, som du har aktiveret ved ePay. Når kunderne har gennemført betalingen, får de først vist en kvittering i betalingsvinduet (se billede 6), og når de lukker betalingsvinduet, bliver de sendt til en bekræftelsesside, som du kan definere i Zen Cart (se billede 7).

Nu er ordreforløbet færdigt. Du har modtaget ordren i butikken, og ePay har modtaget betalingsoplysningerne.